Experience the Future

Softbrick organiseerde op 12 oktober in samenwerking met ASML een inspirerende seminar, waarin we met z’n allen een blik wierpen in de toekomst van WorkForce Management.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun komst en hun bijdrage.

Een bijzonder bedankje voor alle sprekers, die hun eigen invulling gaven aan het onderwerp van de dag; ‘Experience the Future’.

De eerste spreker was Mark Kelder, die een zeer interessante presentatie gaf over de geschiedenis van ASML en de samenwerking tussen Softbrick en ASML, waarin de ins en outs van de urenbank werden besproken. Vervolgens een leuke en interactieve presentatie van Mark Elschot (PlanMen), waarin hij de trends op het gebied van personeelsplanning besprak en afsloot met een paar stellingen die de mensen aan het denken zetten.

Na de lunch trad Theater Tussen de Bedrijven Door op met een muzikaal cabaret waarin ze op een komische manier een samenvatting maakte van de besproken onderwerpen.

JUMBO heeft in een korte tijd grote sprongen gemaakt, het was dan ook zeer boeiend om het verhaal van Rob Jacobs over de Supply Chain Development te horen. En last but not least; de presentatie van de dagvoorzitter Glenn van der Burg en Prof. Dr. Rick van Baaren. Erg leuk om te zien hoe wij als mensen denken en hoe we te werk gaan.

Iedereen was erg onder de indruk van de exclusieve rondleiding door het Experience Center van ASML.

Wij zijn in ieder geval van plan om dit event jaarlijks terug te laten keren, natuurlijk op een net zo inspireerde locatie als dit jaar.