Softbrick koppelt met webservices loket.nl

In Algemeen

Meer efficiency voor organisaties dankzij koppeling met de webservices van loket.nl.

Onlangs heeft Softbrick een koppeling gerealiseerd met de webservices van loket.nl. Deze koppeling zorgt ervoor dat de geregistreerde uren foutloos en eenvoudig naar het salarispakket van loket.nl gezet kunnen worden. Ook aan de inputzijde kan loket.nl het Softbrick WFM systeem voorzien van personeelsinformatie, wat dubbele invoer van gegevens drastisch verminderd.

Softbrick heeft standaard koppelingen met externe systemen waaronder personeelsadministratie en salarisverwerkingsystemen. Deze specifieke koppeling is uniek, omdat loket.nl een volledige online applicatie is en de gegevensuitwisseling via de webservices verloopt. De koppeling is volledig getest in de huidige Softbrick applicatie, maar zal ook beschikbaar zijn in de nieuwe online versie van Softbrick.

Loket.nl is een van de eerste aanbieders van een volledige webbased – online – applicatie voor personeelsadministratie en salarisverwerking. Loket.nl richt zich met name op accountants- en administratiekantoren. Net als Softbrick, houdt loket.nl de laatste ontwikkelingen op het gebied van HRM nauwlettend in de gaten. De functie “Employee Self-Service” is hiervan een lichtend voorbeeld.

Loket.nl is ontwikkeld door Van Spaendonck Services BV uit Tilburg. Met ruim 45 jaar ervaring in producten voor personeelsadministratie en salarisverwerking, maakt dit loket.nl een deskundige en betrouwbare Business Partner voor Softbrick B.V.