Onderzoeksresultaten naar onze oplossingen SaaS en B&N

In Algemeen

De afgelopen periode hebben we onderzoek laten doen naar de klantvraag voor onze oplossingen SaaS en Budgetteren & Normeren. Het onderzoek heeft Softbrick meer inzicht gegeven in de feiten & cijfers, waarmee wij u als klant nog beter kunnen bedienen.

Belangrijkste conclusies onderzoek SaaS – Software as a Service

  1. Softbrick klanten zien gemak, kostenbesparing & betrouwbaarheid, als belangrijkste voordelen van de Softbrick SaaS oplossing
  2. SaaS-klanten zijn tevreden over de service en hebben geen zorgen over back-ups, updates, etc.
  3. Niet SaaS-klanten twijfelen over de snelheid van de verbinding; echter werkt SaaS voor iedere vestiging/filiaal met een eigen internetverbinding, waardoor de snelheid nooit in gevaar kan komen!

35% van de klanten geeft aan interesse te hebben in SaaS. Behoort u tot die 35%? Maak dan nu een afspraak met Softbrick voor een gratis Business Scan!

Belangrijkste conclusies onderzoek Budgetteren & Normeren

  1. 78% van de niet-gebruikers van de tool onder de klanten van Softbrick geeft aan dat zij kosten op de personeelsplanning kunnen besparen.
  2. Intratuin heeft met de vestiging Nuenen in 2012 ca 6.000 manuren bespaart, en zegt dat er nog meer bespaart kan worden met Budgetteren & Normeren. Lees de klantencase.
  3. Twee derde van de klanten zegt dat de tool Budgetteren & Normeren zeker toepasbaar kan zijn voor hun organisatie.

Maakt u nog geen gebruik van de tool Budgetteren & Normeren? Neem contact op!