OVER SOFTBRICK

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS

Softbrick zorgt voor inzicht in tijd en rendement uit arbeid

Softbrick ontwikkelt en levert al 20 jaar Workforce Management software. Wij bieden oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning, normeren, budgetteren en toegangscontrole. Softbrick zorgt ervoor dat bedrijven hun belangrijkste kostenpost – personeel – kunnen verlagen en voor altijd kunnen beheersen. Het resultaat: inzicht in tijd – rendement uit arbeid.

Totaaloplossing voor Workforce Management
Organisaties kunnen bij Softbrick terecht voor een totaaloplossing voor Workforce Management die concernbreed en internationaal kan worden ingezet. De branchespecifieke kennis die wij door de jaren heen hebben opgebouwd, is direct doorvertaald naar onze producten. Daarom zorgt onze software voor een merkbare verbetering van uw bedrijfsprocessen, ongeacht uw branche of organisatiegrootte.

Een gebruiksvriendelijk systeem dat staat als een huis
Softbrick richt de Workforce Management software in volgens de voor u geldende CAO, wet- en regelgeving en zorgt voor naadloze integratie met externe systemen. Dit zorgt voor maximale efficiency. Kiezen voor Softbrick betekent kunnen vertrouwen op een solide automatisering van alle facetten rondom Workforce Management. Ruim 200.000 gebruikers werken dagelijks met de software van Softbrick. Uit klantenonderzoek blijkt dat met name de stabiliteit en de gebruiksvriendelijkheid van ons systeem hoog worden beoordeeld.

VIER VAN ONZE 25 MEDEWERKERS AAN HET WOORD

Meer weten over onze Workforce Management Software oplossingen?