Met ESS 2.0 krijgen de medewerkers en managers een krachtige tool in handen om hun taken nog beter uit te voeren, meer klantgericht te werken en vanaf iedere plek direct te communiceren.

Vernieuwd en verbeterd!
Met ESS 2.0 kunnen onze klanten hun productiviteit verhogen en de personeelskosten blijvend verlagen en beheersen. Inloggen in ESS 2.0 geeft meer inzicht in tijd en kosten én verhoogt zowel de tevredenheid van managers als die van medewerkers. Zo hebben alle medewerkers direct een overzicht van alle beschikbare data binnen Softbrick WFM. Zij loggen veilig op één plek in en vinden hier alles wat zij nodig hebben. Met gebruik van een smartphone kunnen medewerkers eenvoudig roosters bekijken, verlof aanvragen en saldostanden bekijken. Managers kunnen aanvragen eenvoudig goedkeuren of afwijzen en eventueel direct de planning aanpassen.

ESS 2.0 is beschikbaar voor iOS, Android, Softbrick WFM v6.0 Web en in combinatie met Speakap. De app beschikbaar in vijf verschillende talen; Nederlands, Engels, Duits, Frans en Pools.

Benieuwd?
Door middel van een upgrade naar de laatste beschikbare Softbrick versie, kunt u ook gebruik maken van de vernieuwde ESS App. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager.