SPAR

OPDRACHTGEVER: SPAR
CONTACTPERSOON:
Rob Salomé

VRAAGSTELLING:
Nadat het distributiecentrum in Alkmaar in 2016 is samengevoegd met het distributiecentrum in het centraler gelegen Waalwijk, werd het tijd om tijdregistratie te automatiseren.

OPLOSSING:
Na een uitvoerig onderzoek in de markt is de keuze gevallen voor Softbrick. Er werd een traject ingezet om de bestaande urenverantwoording te migreren naar het WFM systeem van Softbrick. Rob: “De keuze is gemaakt voor de WFM software van Softbrick omdat ze het beste aansluiten bij onze wensen en bovendien het gevoel hierbij goed is. Het distributiecentrum werkte op 3 afdelingen met het invullen van de uren in Excel, dit gebeurde allemaal ook nog op verschillende manieren. Softbrick heeft ons in het voortraject getoond hoe dit eenvoudiger en vooral structureler kan met de gewenste rapportages.”

VOORDELEN:
“Momenteel werken de productie- en de bedrijfsleiders met het systeem en uiteraard ook diverse mensen op het hoofdkantoor, waaronder de salarisadministratie. Het grote voordeel tot nu toe is dat we veel meer inzicht hebben in het kostprijsuurloon. Op basis daarvan kunnen we meer kostenbewust medewerkers inzetten.”

Meer weten over onze Workforce Management Software oplossingen?