Softbrick start samenwerking met Ctac

ICT-dienstverlener Ctac neemt de Workforce Management-oplossingen van Softbrick op in zijn softwareportfolio voor de retail.

De twee bedrijven tekenen daartoe een samenwerkingsovereenkomst. Ctac richt zich met de Softbrick-software in eerste instantie op klanten in de retail. Later volgen ook andere sectoren.

Softbrick ontwikkelt en levert al ruim vijftien jaar softwareoplossingen voor Workforce Management. Het bedrijf biedt verschillende branchespecifieke oplossingen voor onder meer de retail (food, fashion en overig), horeca en industrie. Afhankelijk van de eisen en wensen van de klant voorzien deze oplossingen in personeelsplanning, normering en budgettering, tijdregistratie en toegangscontrole, of een combinatie daarvan.

“Deze software sluit naadloos aan op de retailtemplates voor ondersteuning van de kernprocessen”, zegt Willy Koppens, Business Unit Director Retail & ALM (Application Lifecycle Management) bij Ctac. “Klanten vragen in toenemende mate om totaaloplossingen. Ze willen één aanspreekpunt voor hun IT-omgeving. Daarom richten wij ons nu op het creëren van zogenaamde composed solutions waarbij we onze eigen templates completeren met specifieke software van derden. De samenwerking met Softbrick is daar een perfect voorbeeld van.”

“Ctac en Softbrick hebben al enkele succesvolle projecten bij retailklanten afgerond, waaronder bij beddenfabrikant Swiss Sense”, zegt Peter Masselink, algemeen directeur van Softbrick. “Deze projecten zijn voldoende reden om de samenwerking nu officieel te bekrachtigen met een formele samenwerkingsovereenkomst.”

Over Softbrick
Softbrick ontwikkelt en levert softwareoplossingen voor Workforce Management. Deze voorzien onder meer in normeren, budgetteren, plannen en realiseren, ordertijdregistratie en toegangscontrole. De Workforce Management-software van Softbrick zorgt voor een flinke besparing in tijd en kosten, en is geschikt voor organisaties van 100 tot 10.000 medewerkers. Gebruiksvriendelijkheid en innovatie zijn de sleutelwoorden van de oplossingen van Softbrick. Voor meer informatie: www.softbrick.nl.

Over Ctac
Ctac is ICT-dienstverlener gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP- en Microsoft-systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland en België. Bovendien is Ctac de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer zeshonderd organisaties van elke bedrijfsgrootte en in uiteenlopende branches. Ultimo december 2010 had Ctac 501 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk; het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC). Voor meer informatie: www.ctac.nl.