Ben je op zoek naar een platform waarmee je alle medewerkers makkelijk en veilig kunt bereiken? De Softbrick integratie met Speakap maakt dit mogelijk. Of je nu op locatie bent, onderweg of op kantoor, vanaf ieder apparaat kun je communiceren. Het enige wat je nodig hebt, is toegang tot het internet. Daarnaast bestaat Speakap uit een mobiele applicatie én een website. Door in te loggen in Speakap, hebben alle medewerkers direct een overzicht van alle beschikbare data binnen Softbrick. Al je tools op één plek!

Over Speakap
Honderden organisaties maken gebruik van de bewezen technologie om interne communicatie en processen binnen hun organisatie te verbeteren. Of dat nu kleine bedrijven of grote ketens zijn. Samenwerken gebeurt overal en Speakap ondersteunt organisaties daarbij. Communiceren, roosters en planningen delen of het vinden van expertise: het kan met Speakap.

Softbrick integratie met Speakap
Speakap is volledig te integreren met Softbrick ESS binnen je organisatie. Door in te loggen in Speakap, krijg je direct toegang tot de functies en gegevens van Softbrick ESS. Je logt veilig op één plek in en vindt alles wat je nodig hebt. Zo maak je optimaal gebruik van Speakap en bespaar je een hoop tijd.

Er wordt geen tijd meer verspild aan het niet kunnen bereiken van medewerkers. Medewerkers kunnen hun iOS of Android smartphone gebruiken om eenvoudig roosters te bekijken, verlof aan te vragen, saldostanden te bekijken en meer. Managers kunnen aanvragen eenvoudig goedkeuren of afwijzen en eventueel direct de planning aanpassen.

Voordelen

  • 1 platform voor medewerkers om in te loggen;
  • Bruikbaar via zowel een webpagina als via de app;
  • Minder papier/e-mail, in plaats hiervan een digitaal overzicht;
  • Afname van ongeplande afwezigheden doordat medewerkers overal aanvragen kunnen doen en tijdig vervanging en aanpassing van de planning mogelijk is.