Geslaagd Tijdplein Congres op Kasteel Nyenrode

In Congres

Op 17 juni j.l. organiseerde Softbrick samen met het netwerk Tijdplein en Nederland ICT  de tweede editie van het Tijdplein Congres. Met als centrale thema ‘Tijd voor Inspiratie’ hebben we inhoudelijk samen een mooi programma neergezet, wat ook terug te zien was in het niveau van de bezoekers.

In de ochtend konden de bezoekers verschillende ‘best practices’ bijwonen waarin gebruikers van Workforce Management software hun positieve ervaringen konden delen. Softbrick had Joep Ebben, Directeur Intratuin, uitgenodigd om te vertellen hoe hij met zijn team de prijs won voor ‘Meest innovatieve tuincentrum van Europa?’. Een mooi en boeiend verhaal over de invloed van automatisering en cultuurverandering binnen zijn bedrijf.

Het middagprogramma werd ingevuld door keynote sprekers Ben Tiggelaar en Jeff Gaspersz, die het publiek in vervoering wisten te brengen met nieuwe inspiratie over leiderschap, verandering en innovatie. Tussendoor was voldoende tijd en gelegenheid om met vakgenoten ervaringen te delen op het Tijdplein.

We kijken terug op een geslaagd Tijdplein Congres en willen alle bezoekers en sponsoren  bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt!