WFM RETAIL

Tegen een relatief bescheiden investering per maand kan Softbrick WFM Retail solutions worden toegepast. Deze oplossing zorgt voor een efficiënte manier van werken en voor een optimale inzet van personeel binnen winkels en afdelingen.update 2017-01-18 Tegelijkertijd kan deze oplossing volledig geïntegreerd worden in de fabriek en het distributiecentrum. Door de flexibiliteit van de Softbrick software is het mogelijk om meerdere CAO’s te implementeren en verschillende administraties op te nemen in één database.

WFM Retail Voordelen
apple-icon-57x57 Verhoging productiviteit medewerkers door optimale planning
apple-icon-57x57 Direct inzicht in te verwachten en gemaakte personeelskosten
apple-icon-57x57 Automatische verwerking uren volgens CAO en wetgeving
apple-icon-57x57 Beslissingen kunnen maken op basis van accurate data
apple-icon-57x57 Via smartphone verlofaanvragen, roosters bekijken, ect.
apple-icon-57x57 Gebruiksvriendelijke en intuïtieve grafische userinterface

BCC gebruikt al sinds 2010 de Softbrick Retail On-Premise oplossing. Kees Vogelaar – Manager Central Store Operations: “Softbrick was de enige partij die in de aanbieding een duidelijke aanpak had beschreven. Dit gaf ons het vertrouwen dat we in zee gingen met een solide partij.” Ook heeft BCC de implementatie als moment aangegrepen om ook de CAO te herinrichten. Voorheen gebruikte BCC voor registratie en planning met Excel, waarbij de afdeling HR alle correcties handmatig moest doorvoeren. Werken met Softbrick bespaart BCC nu in totaal 4000 manuren per jaar. Ook worden fouten voorkomen door de directe interface met het salarispakket van ADP.

De toenemende concurrentie, druk op de marges en flexibele inzet van personeel maakt het noodzakelijk voor retail organisaties om naar oplossingen te zoeken. Softbrick heeft al ruim 20 jaar ervaring met Workforce Management in de Retail en adviseert de juiste oplossingen voor iedere situatie.

Andere voorbeelden van Softbrick Retail klanten zijn onder andere; Action, DMG, Blokker, Intratuin en Swiss Sense.

Wilt u weten welke voordelen Softbrick kan bieden voor uw organisatie? Neem contact met ons op: T: (0)345 473 259 of stuur een email naar sales@softbrick.nl.